Een varia aan producten

Hier vindt u een varia aan producten voor voetverzorging en onderhoud van zolen.

Allpresan DM Foam Creme € 6,50

Allpresan Diabetic Foam Cream bevat ureum (ter voorkoming / genezing van kloofjes) en is speciaal geschikt voor diabetici en mensen die steunkousen dragen. Wordt bijzonder snel door de huid geabsorbeerd en bevat geen geurstoffen of conserveringsmiddelen en is hypoallergeen.

Atrac-tain € 9,50

Atrac-tain (Coloplast) is een vochtregulerende crème speciaal voor de droge en gebarsten huid met name geschikt voor de diabetische voet. Gebruik Atrac-tain dagelijks maar niet tussen de tenen omdat de huid dan te week wordt. Atrac-tain bevat geen conserveringsmiddelen en geurstoffen.

Onderhoudset leren zolen €7,95

Bij het dragen van leren zolen adviseren wij u om eenmaal per kwartaal de zolen schoon te maken met een sopje van saddle soap en water. Laat de zolen goed drogen en behandel de bovenkant na met kleurloze schoenpoets. De onderhoudset bevat zowel saddle soap als kleurloze schoenpoets.

U kunt ook online bestellen. Stuur een email naar podotherapieternatus@gmail.com met daar in het product dat u wilt bestellen, het aantal en uw naam, adres en telefoonnummer.

Contact

Voor overleg of het maken van een afspraak kunt u ons bellen of mailen:

Telefoon: (+31) 040-2019187 of WhatsApp: (+31) 06-12372677
E-mail: podotherapieternatus@gmail.com
Adres Valkenswaard: Gezondheidscentrum Vlaslant, Waalreseweg 31c, 5554 HA
Adres Westerhoven: Medisch Centrum Westerhoven, Provincialeweg 28, 5563 AH
  Maak contact via WhatsApp !

  Vind ons op LinkedIn !

  Vind ons op facebook !