De podotherapeuten

Caroline Ternatus

Caroline Ternatus is in 1997 afgestudeerd als podotherapeut aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Sinds 1998 is ze werkzaam in Valkenswaard. De eerste 5 jaar op de Valkenierstraat en sinds 2003 in gezondheidscentrum Vlaslant.

Ik ben inmiddels al 22 jaar werkzaam als zelfstandig podotherapeut en ik kan nog iedere dag genieten van de diversiteit aan afspraken. Goed luisteren, een onderzoek uitvoeren en vervolgens een oplossing op maat bedenken en uitvoeren is het leukste aan mijn vak. Dat ik een dag per week besteed aan de administratie hoort erbij maar is niet wat ik het liefste doe. Dat blijft toch echt het contact met mensen. Van jong tot oud, van recreatieve sporter tot ouderen met valangst.

Caroline is werkzaam op maandag en vrijdagochtend in de praktijk in Valkenswaard en op donderdag in de praktijk in Westerhoven.

Monique van Haaren

Monique van Haaren is na 17 jaar werkzaam te zijn geweest in een andere tak van de gezondheidszorg in 2002 gestart met de opleiding podotherapie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Sinds 2006 is ze gediplomeerd podotherapeut. Na ontvangst van haar diploma in 2006 was ze tot medio 2009 werkzaam in een praktijk voor podotherapie in Tilburg.

Monique werkt op dinsdag, woensdag en donderdag in gezondheidscentrum Vlaslant te Valkenswaard.

Contact

Voor overleg of het maken van een afspraak kunt u ons bellen of mailen:

Telefoon: (+31) 040-2019187 of WhatsApp: (+31) 06-12372677
E-mail: podotherapieternatus@gmail.com
Adres Valkenswaard: Gezondheidscentrum Vlaslant, Waalreseweg 31c, 5554 HA
Adres Westerhoven: Medisch Centrum Westerhoven, Provincialeweg 28, 5563 AH
  Maak contact via WhatsApp !

  Vind ons op LinkedIn !

  Vind ons op facebook !