Een varia aan producten

Hier vindt u een varia aan producten voor voetverzorging en onderhoud van zolen.

HFL Dermoleen creme € 13,25

Deze verzorgende crème biedt een aangename en effectieve verzorging voor de droge huid. Tevens wordt de crème vaak als bodylotion gebruikt. De Dermoleen Cream behoudt een goede ph waarde, is vochtregulerend en draagt bij aan de bescherming en hydratatie van de droge huid. Door gebruik te maken van de lichaamseigen stof Ureum wordt er een optimale hydratatie behaalt.

Atrac-tain € 9,50

Atrac-tain (Coloplast) is een vochtregulerende crème speciaal voor de droge en gebarsten huid met name geschikt voor de diabetische voet. Gebruik Atrac-tain dagelijks maar niet tussen de tenen omdat de huid dan te week wordt. Atrac-tain bevat geen conserveringsmiddelen en geurstoffen.

Sportvoetenbal € 5,95

De sportvoetenbal kan gebruikt worden bij vermoeide voeten na het sporten of een lange wandeling om de structuren onder de voeten te laten ontspannen. Ook is deze bal ideaal om in te zetten bij klachten als hielspoor- of peesplaatontsteking. De stevige kunststof bal met zachte noppen zorgt voor een goede stimulatie voor de huid en spieren onder de voet.

U kunt ook online bestellen. Stuur een email naar podotherapieternatus@gmail.com met daar in het product dat u wilt bestellen, het aantal en uw naam, adres en telefoonnummer.

Contact

Voor overleg of het maken van een afspraak kunt u ons bellen of mailen:

Telefoon: (+31) 040-2019187 of WhatsApp: (+31) 06-12372677
E-mail: podotherapieternatus@gmail.com
E-mail (extra beveiligd): podotherapieternatus@zorgmail.nl
Adres Valkenswaard: Gezondheidscentrum Vlaslant, Waalreseweg 31c, 5554 HA
Adres Westerhoven: Medisch Centrum Westerhoven, Provincialeweg 28, 5563 AH
  Maak contact via WhatsApp !

  Vind ons op LinkedIn !

  Vind ons op facebook !